YIR_header (1).jpg

Vi summerar 2018 med höjdpunkter från ett hållbart år tillsammans med våra kunder

Tack för ett helt fantastiskt 2018! Tillsammans med er har vi gett längre liv åt ännu fler kläder och prylar. Med er feedback kunnat göra vår tjänst ännu bättre och roligare att använda. Vi har blivit över 300 anställda, skaffat oss ett nytt lager och genomfört vår första hållbarhets-event. Vi står inför ett ännu mer intensivt och roligt 2019 men vill blicka tillbaka på lite favorit-statistik från året som varit.

YIR_fotboll.jpg

Sommarens fotbollsfeber drabbade de flesta under årets heta sommar. Inget VM utan hejarklack, tänkte det flesta och lade en extra slant på en fotbollströja. Vi märkte av peppen genom att snittpriset hos Sellpys fotbollströjor maxades under VM-febern.


YIR_flakt.jpg

Vi alla minns nog sommaren 2018 som den svettigaste sommaren i mannaminne. Den härliga men varma solen fick oss att slänga av oss kläderna, gjorde oss sömnlösa om nätterna och stärkte längtan efter friska fläktar. Konkurrensen om de eftertraktade fläktarna trissade upp priserna rejält under årets varmaste månader.


YIR_varumarken.jpg

Sellpys vision är att möjliggöra för alla att leva och konsumera cirkulärt. Med fler än 50000 unika sålda varumärken under 2018 är vi stolta över att vara på god väg mot detta mål. Second Hand på Sellpy är för alla!


YIR_dyraste.jpg

Hos Sellpy erbjuder vi kläder från 50 kronor upp till fantastiska dyrgripar. På topp-5 listan över årets dyraste prylar finner vi uteslutande Louis Vuitton-väskor och I-phones. Spring ut till garaget, rusa upp på vinden och rafsa fram alla undangömda smartphones och märkesväskor som du stuvat undan!


YIR_miljardvatten.jpg

Under hösten 2018 lade vi till en feature som anger mängden sparat vatten när du väljer second hand framför nyproducerat. Tillverkning av textil, i synnerhet bomull är förenat med stor miljöpåverkan och vattenåtgång. Under 2018 har vi tack vare er sparat mer än 1 en miljard liter vatten. Tack för att ni handlar second hand!


YIR_pyramid.jpg

Om det bara går att hitta kläder hos Sellpy? Nejdå! Med ett utbud av allt från fidget spinners till flaskskepp finns det något för alla, oavsett om du är faller för en kortlivad trend eller är en sann samlarsjäl.


Tack för i år, Vi ses 2019!