Vilken second-hand typ är du?

2Buyer_RT_v26.1.1 (1).jpg

Du är en märkesnörd

Återkommer du varje säsong till samma bra märken? Du kanske gillar stilen, vet att det sitter snyggt och är bra kvalitét? Krångla inte till det, utan kör på dina säkra kort och köp det du vet att du kommer att älska och använda. I vår butik kan du sätta upp bevakningar på dina favoritmärken, favoritmaterial eller modeller!

Du är sugen på att prova en ny stil

Trender kommer och går och du letar efter ett nytt uttryck. Istället för att köpa något nyproducerat som du inte helt och hållet vet om du kommer använda mycket, köp varan second hand och våga ta ut svängarna. Det värsta som kan hända är du inser att det inte var DU och då kan du sy om plagget, ge bort till en vän eller enkelt skicka in i en Sellpypåse 

Du behöver något till ett tillfälle

Ska du på en temafest, behöver du en mörk kostym till ett bröllop även om du egentligen inte alls är en kostym-person eller ska du fixa sommarfint i sommarstugan? Att köpa något nyproducerat som du bara används sparsamt tär på jordens resurser och då är det bättre att köpa något second hand. När tillfället är över kan du enkelt skicka tillbaka det i en Sellpy-påse.

Du vet precis vad du har för stil

Rockar du alltid svarta pumps och grå byxor, gillar du bara  t-shirts med tryck och jeans eller vill du att allt ska vara blommigt hemma? Oavsett, kan du avgränsa dina sökningar för att bara få fram det som är DU. Det viktigaste är att du använder det du köper, och då är det personlig stil du ska gå på!