Fyra stilar med samma skjorta

skjortor

Vill du skaffa dig en hållbar relation till din garderob är det bästa du kan göra att använda det du har, mycket och länge. Men hur kul är det egentligen att se likadan ut varje dag? Vill du kombinera en hållbar garderob med en omväxlande stil och hög modegrad finns det sätt att styla dina favoritplagg till nya outfits. Inte nog med att du får en luftig garderob och kan packa lätt när du reser. Du framstår dessutom som både kreativ och cool.

Först ut är basgarderobens tidlösa stjärna; den vita skjortan. Här kommer våra tips på hur du kan skapa fyra stilar med samma plagg!

Den axellösa skjortan

Knäpp upp några knappar och dra ned skjortan till under axlarna för att visa dekolletage och få till en lyxig stil. Efter ärmarna blir lite längre behöver du rulla upp dem men det gör ju inget eftersom det är så snyggt.

skjorta.jpg

Den ärmlösa skjortan

Vill du trolla fram en ärmlös topp går även detta bra med den klassiska skjortan. Knyt ärmarna bakom ryggen som en rosett och vik noggrant ned kanten framtill. Stoppas med fördel ned i höga jeans.

skjorta2.jpg

Bak och fram-skjortan

Du kanske gillar toppar med hög krage? Vänder du på din skjorta har du ett plagg med ett helt nytt uttryck. Beroende av om du väljer att ha öppen eller stängd rygg, visa magen eller ej passar den här stilen för såväl fest, festival, vardag och business.

skjorta3

Omlott-skjortan

Vill du trolla fram en ny siluett och är trött på knappar? Testa då att göra din skjorta till en omlottskjorta. Stoppar du ned ändarna i byxlinningen behöver du inte ens knäppa knapparna.

skjorta4