Litenklapp.jpg

Att köpa något som verkligen används - 3 tips för att lyckas!

Visst är det svårt att köpa de rätta julklapparna? En fin och användbar julklapp för en person kan vara helt värdelös för en annan och hamna i ett bortglömt hörn. Genom att handla saker som med stor sannolikhet får långa lyckliga liv kan vi, förutom att få rikligt med tomte-credd, skapa en mer hållbar jul.

Fråga vad som behövs

Istället för att fråga vad din mamma vill ha, fråga henne vad hon behöver. Det kanske verkar tråkigt till en början men tänk att få chans att ge en present som personen ser, använder och behöver, kanske varje dag? Ett enklare sätt att hamna top of mind finns knappt.

Spionera på dina nära & Kära

Ser du alltid att brorsan lånar sina kompisars flipflops när ni ska iväg på semester? Verkar det vara svårt för din pappa att få plats med allt i din datorväska på väg till jobbet? Har din kompis lilla dotter haft sönder praktiskt taget alla koppar? Om du lägger lite tid på att spionera på dina nära och kära kan du överraska med en julklapp som verkligen behövs och uppskattas.

Spetsa öronen

Klagar din partner alltid på kalla fötter under frukosten, visar avund när kompisar har sköna kashmirtröjor eller säger: “man borde läsa mer från nobelprisvinnare”. Svaren på frågan vad som är den mest behövda klappen finns närmare än du tror, bara du spetsar öronen.

Våra bästa tips på klappar som kommer att användas:

Hitta dessa prylar och massa fler på Sellpy.se och i vår julklappsbutik!