Back to All Events

Sellpy på the Lobby


IMG_0185.jpg

Sellpy inspirerar till hållbart mode 21 januari - 8 februari

Framtidens shoppingupplevelse handlar om alternativen till att köpa nytt! Därför ställer vi ut på the Lobby mellan den 21 januari och den 8 februari, en hållbar oas mitt i centrala Stockholm. Tillsammans med flera andra cirkulära aktörer fokuserar vi på hållbara beteenden och ser fram emot att en närmare dialog med kunder i den fysiska butiksmiljön.

Besök oss

Du är välkommen förbi för att hämta nya Sellpy-påsar att fylla med det du vill ge längre liv. Upphämtning beställer du enkelt hemifrån när påsarna är färdigpackade. Till dig som är ny köpare hos Sellpy visar vi upp vår marknadsplats och erbjuder bra rabatt vid ett första köp.

Två dagar i veckan kommer en eller flera från Sellpy att sitta på plats och jobba från the Lobby. Vi ser fram emot att möta kunder och uppmuntrar till att komma förbi för att hänga med oss. Kanske har du använt tjänsten och har förslag på förbättringar, eller så vill du bli guidad i hur man enklast hittar din hållbara stil och rensar ut mest effektivt.

Datum på plats i the Lobby

Tisdag 29 januari 13:00 - 17:00 - Lisa Book Taube, Hållbarhetschef på plats

Onsdag 30 januari 10:00 - 17:00 - Lisa Book Taube, Hållbarhetschef på plats

Välkommen till våra events

The Lobby är en fantastisk plats för att samlas och inspirera varandra! Själva eller tillsammans med andra aktörer vi beundrar kommer vi att arrrangera enkla events efter jobbtid med ämnen som engagerar. Kom gärna förbi!

Events

Fredag den 25 januari

En framtid utan prylsvinn - AW tillsammans med Medveten konsumtion, Hygglo och Refo

Anmäl dig här

Torsdag den 7 februari

Alla pratar om koldioxidavtryck - vad är grejen? AW tillsammans med Deedster

Klimatavtryckaw.jpg

Inspireras av andra second hand-aktörer

Inspireras av Myrornas uppiffade möbler och härliga prylar, hitta favoriter bland Elle-vinnarna Remake:s kollektion och skapa dig en cool stil med unika plagg från Röda kordet, Erikshjälpen och Stockholm Stadsmission.

Läs mer om the lobby